Καλωσηρθατε !

Από τα έμβρυα ως τους υπεραιωνόβιους, ευτυχία είναι το αίσθημα χαράς-ασφάλειας-αφοβίας, που είναι αποτέλεσμα αλληλοβοήθειας, γενναιοδωρίας, σωστού ύπνου*, επάρκειας ήρεμης διατροφής και ορμονικής ισορροπίας.

*Ο ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΟΣ σωστός ύπνος με ελαφρύ στομάχι σε ήσυχο σκοτεινό δωμάτιο, στα βρέφη πρέπει να γίνεται όποτε κουράζονται, στα νήπια από τις 8μμ, στα παιδιά 9-19 ετών από τις 9μμ και στους ενήλικες από τις 10μμ.

Για να ξεπεράσει κάποιος τον από ατυχία επίκτητο φόβο τού σκοταδιού, βοηθά το νανούρισμα, μια μάσκα ύπνου ή ένα ΑΔΥΝΑΜΟ κόκκινο φωτάκι που δεν διαπερνά τα βλέφαρα.


Πρέπει να θυμίζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους κάθε φορά κυβερνώντες τρία πράγματα: πρώτα ότι διοικούν ανθρώπους, έπειτα ότι πρέπει να διοικούν σύμφωνα με κοινά αποδεκτούς, συμφιλιωτικούς νόμους και τέλος ότι ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ. (Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: ότι μεν πρώτον ανθρώπων άρχει, δεύτερον δε κατά νόμους άρχει, τρίτον δε ότι ούκ αεί άρχει).
Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ Συμφιλιωτική Αποκέντρωση-Αυτάρκεια, αποτελεί την ασφαλέστερη λύση στις κατευθυνόμενες από τους φοβικούς εγωμανείς αυξομειώσεις τού υπερπληθυσμού, τώρα που το κλίμα επιδεινώνεται (λόγω ελάττωσης του ηλιακού μαγνητικού πεδίου από το 2005), το πετρέλαιο τελειώνει και οι "εναλλακτικές" είναι ασύμφορες, αφού κι αυτές στηρίζονται στο πετρέλαιο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ στην ιστοσελίδα:
afovia1.blogspot.com.
Μόνο ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μπορούμε να σταματήσουμε την κατρακύλα των ευρωψοφο-ιερατείων προς περισσότερη ραδιενέργεια! Κάντε σε κάθε παρέα, ψευτοοικολόγο ή ΜΜΕ την απλή ερώτηση: άραγε η εγωμανία βοηθάει καθόλου στη συλλογική ασφάλεια και επιβίωση σε περίπτωση, π.χ. ξαφνικού 5ετούς ηφαιστειακού χειμώνα;

Προηγούμενες ενημερώσεις: εδώ.

Αποκαλυπτική περίληψη για την ειρηνική, συλλογική αντιμετώπιση των φυσικών κλιματικών αλλαγών και των εγωμανών: εδώ (pdf) και σε σύντομα ταινιάκια εδώ και εδώ.
Το ντοκιμαντέρ για την ΑΠΑΤΗ τής "υπερθέρμανσης" (που έπαιξε ο Σκάι στα ελληνικά): 1ο μέρος, 2ο μέρος, 3ο μέρος, 4ο μέρος, Σύνοψη.
ΠΡΟΝΟΙΑ για ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ηφαιστειακούς χειμώνες (1ο μέρος):
http://www.youtube.com/v/4WC27VxrksE



Μετά από το CERN, 2 παγκόσμια συνέδρια, την Ανθρωπολογική, ΧΙΛΙΑΔΕΣ άλλους πανεπιστημιακούς και 'μεμονωμένους' επιστήμονες, τώρα και η Πολωνική Ακαδημία Επιστημών, εμμέσως πλην σαφώς κατά των δόλιων κερδομανών υπερθερμασμένων, με πιο γνωστό τον ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ραδιενεργό γενοκτόνο Γκορ, τη βεντέτα των ψευτοοικολόγων, που βιάζονται να έχουν την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ που είχαν ΟΛΑ τα αυτο-καταστροφικά φοβικά καθεστώτα ως σήμερα (πχ. φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγια, σταυροφόροι, Αζτέκοι, Ίνκας, Μογγόλοι κοκ).

Καλοπροαίρετα σχόλια, ευπρόσδεκτα εδώ. Προς ανανούριστους: ειλικρινά περαστικά με επαρκή ξεκούραση και μη ανταγωνιστικές παρέες, που αποτρέπουν την αυτοκαταστροφή.
Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.
Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει.